Plenumi klubova Međimurskih liga
Darko Jambrović   
Utorak, 31 Srpanj 2012
 Pretprošli petak započelo je već tradicionalno prije početka nove nogometne sezone održavanje plenuma klubova po pojedinim ligama. Tajnik MNS Darko Jambrović provodi iste. Klubove upoznaje sa propozicijama natjecanja u prvenstvu i kupu, a najvažnije je što se na plenumu utvrđuju i natjecateljski brojevi za novu sezonu.

Opširnije...
 
Treća HNL-Sjever ipak sa 16 klubova
Darko Jambrović   
Petak, 13 Srpanj 2012
 Jučer je u Koprivnici održana sastanak Međužupanijskog odbora Središta sjever kojem su uz predstavnike županijskih nogometnih saveza s ovog područja prisustvovali Davor Šuker predsjednik HNS-a, Damir Vrbanović izvršni predsjednik HNS-a i Ante Vučemilović direktor za regionalni razvoj HNS-a.

Opširnije...
 
Turnir prvaka seniorskih međimurskih liga
Darko Jambrović   
Ponedjeljak, 09 Srpanj 2012
 Danas (ponedjeljak) u podne su u prostorijama MNS izvučeni parovi turnira prvaka seniorskih Međimurskih liga koji se ove godine odigrava u Palinovcu i praktički je to otvorenje nove sezone 2012/2013.

Opširnije...
 
Ljetni kamp međimurskog nogometnog saveza: Odazvalo se 259 polaznika
Darko Jambrović   
Četvrtak, 28 Lipanj 2012
 Već tradicionalno 16. godinu za redom održan je nogometni kamp za mlade na području Međimurske županije. U kampu su bili uključeni mladi nogometaši od prvog do osmog razreda osnovne škole. Pod stručnim vodstvom instruktora MNS Dragutina Naranđe kamp se odvijao u pet centara.

Opširnije...
 
Mladost iz Preloga ostaje u III. HNL - sjever
Darko Jambrović   
Ponedjeljak, 18 Lipanj 2012
 Prije nekoliko minuta provjerom u sjedištu III HNL sjever u Koprivnici od strane povjerenika za natjecanje Mate Lončara dobivena je informacija da je preporučeno poštom danas u Koprivnicu stiglo pismo s odlukom Skupštine NK Nedeljanec da odustaju od natjecanja u sezoni 2012/2013 u III. HNL - sjever i da će se prijaviti za natjecanje u županijskoj ligi. Shodno gore spomenutom NK Mladost iz Preloga ostaje u III. HNL - sjever, a NK Pušćine ostaju u I. Međimurskoj ligi kao NK Budućnost iz Podbresta u II, Međimurskoj ligi istok.
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 111 - 115 od 239