Rezultati utakmica prvog kola nogometnog kupa
Darko Jambrović   
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2012
 Rezultate utakmica prvog kola nogometnog kupa pogledajte pod opširnije.

Opširnije...
 
Plenarni sastanci sudaca i delegata
Darko Jambrović   
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2012
 Obavještavaju se nogometni suci i delegati MNS da redovni plenarni sastanci počinju uu četvrtak, 9.kolovoza s početkom u 18 sati u prostorijama gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu.
 
Plenumi klubova Međimurskih liga
Darko Jambrović   
Utorak, 31 Srpanj 2012
 Pretprošle nedjelje u prijepodnevnim satima u prostorijama gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu održana su i preostala dva plenuma klubova. Prvi su svoj plenum odradili međimurski «prvoligaši». Od 16 klubova samo Mladost iz Palinovca nije bila nazočna plenumu. Jednoglasno je donijeta odluka da se utakmice I Međimurske lige neće snimati jer se klubovi pitaju što oni od toga imaju osim dodatnog troška.

Opširnije...
 
Plenumi klubova Međimurskih liga
Darko Jambrović   
Utorak, 31 Srpanj 2012
 Pretprošli petak započelo je već tradicionalno prije početka nove nogometne sezone održavanje plenuma klubova po pojedinim ligama. Tajnik MNS Darko Jambrović provodi iste. Klubove upoznaje sa propozicijama natjecanja u prvenstvu i kupu, a najvažnije je što se na plenumu utvrđuju i natjecateljski brojevi za novu sezonu.

Opširnije...
 
Treća HNL-Sjever ipak sa 16 klubova
Darko Jambrović   
Petak, 13 Srpanj 2012
 Jučer je u Koprivnici održana sastanak Međužupanijskog odbora Središta sjever kojem su uz predstavnike županijskih nogometnih saveza s ovog područja prisustvovali Davor Šuker predsjednik HNS-a, Damir Vrbanović izvršni predsjednik HNS-a i Ante Vučemilović direktor za regionalni razvoj HNS-a.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 111 - 115 od 242