Polufinale seniora i četvrtfinale kupa juniora
Darko Jambrović   
Petak, 24 Travanj 2009
 Utakmice polufinala kupa Međimurskog nogometnog saveza odigrat će u srijedu, 29. travnja od 17.00 sati u Svetoma Martinu na Muri NK Polet i NK Čakovec, dok će u Prelogu NK Mladost dočekati NK Trnovec. Juniori su u kup natjecanju još u fazi čevrtfinala, tako da će u četvrtak, 30. travnja u Vratišincu juniori NK Sokola ugostiti NK Međimurje, u Svetom Martinu na Muri NK Poletu dolazi NK Trnava, NK Mladost iz Preloga putuje u Malu Suboticu gdje ih na Jagodišću dočekuje NK Spartak, dok podbreška NK Budućnost ugošćuje NK Mladost iz Svete Marije.
 
Osmina finala kupa juniora Međimurskog nogometnog saveza
Darko Jambrović   
Srijeda, 15 Travanj 2009
 Danas s početkom u 16.30 sati odigrat će se četiri utakmice osmine finala kupa MNS-a. U Vratišencu će snage odmjeriti NK Sokol i belički NK BSK, u Goričanu NK Trnava i NK Mura, u Svetom Martinu na Muri NK Polet i NK Vidovčan, dok će se u Maloj Subotici sastati NK Spartak i NK Hajduk Vindija iz Štrukovca. U četvrtak, 09. travnja u utakmici osminefinala kupa koja se odigrala u Murskom Središću, NK Rudar je izgubio od  NK Međimurje rezultatom 0:3, dok je u Svetoj Mariji NK Mladost tijesno dobila NK Čakovec rezultatom 1-0.
 
Međimurski nogometni savez apelira na buduće nogometne trenere i suce
Darko Jambrović   
Utorak, 10 Ožujak 2009
 Čelnici Međimurskog nogometnog saveza, zbog manjka sudaca i trenera, pozivaju sve zainteresirane osobe, da se  za polaganje ispita osobno jave u prostorije MSN-a, Neumannova 4, Čakovec ili na brojeve telefona 328-802 ili 328-804. Kada se prijavi dovoljan broj kandidata započet će se sa tečajevima. Postoje određeni uvjeti za prijavu, a koje možete pročitati pod “opširnije”.
Opširnije...
 
O novom webu
Darko Jambrović   
Srijeda, 28 Siječanj 2009
 Poštovani posjetitelji, pred Vama je dovršena verzija weba Međimurskog nogometnog saveza - krovne je organizacije nogometaša u Međimurju. U novom poglavlju online rada našeg saveza, nastojat ćemo biti aktualni u svim područjima koja se tiču našeg djelovanja - od rezultata, tablica, goolova, itd. Pozdrav!
 
Novi web
Darko Jambrović   
Utorak, 27 Siječanj 2009
 Dobro došli na novi web Međimurskog nogometnog saveza. Ovdje ćete pronaći mnoštvo informacija o radu saveza, općenitim informacijama o klubovima, trenerima, a u suradnji sa portalom eMedjimurje.hr i tablice i rezultate.
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 241 - 245 od 245